U trendu

Iznenađenje života: Otišla do bankomata i saznala da je milijarderka

Julija Jonkovski sa Floride preko noći je postala milijarderka i to najverovatnije greškom banke, sa kojom sada ne uspeva da stupi u kontakt kako bi vratila novac nazad.

Julija je, naime, bila uverena da ima oko 20 dolara na svom računu, i pokušala je da podigne taj novac na bankomatu. Međutim, izbačeno je upozorenje da će ući u nedozvoljeni minus.

Ona je odustala od podizanja novca, ali se kasnije opet vratila na bankomat da podigne novca koji joj je ostao na računu. Ipak, kada je proverila stanje, umalo nije pala u nesvest. Umesto manje od 20 dolara, saldo na njenom računu iznosio je 999.985.855,94 dolara.

Julija je od tada u panici i želi da se reši ovog novca što pre. Odmah je zvala banku kako bi vratila novac koji je očigledno na njen račun uplaćen greškom, ali od banke još nije dobila odgovor.

– Bila sam isprepadana. Verovatno bi se većina ljudi oduševila verujući da su dobili na lutriji, ali ja sam bila preplašena – rekla je Julija.

Ona je novinarima ispričala kako se sve dogodilo.

– Ubacila sam karticu da bih podigla 20 dolara, a onda mi je izašlo obaveštenje da ću ući u nedozvoljeni minus, što će mi banka dodatno tarifirati i rekla sam: “Zaboravi” i odustala – priča Julija.

Potom je kaže odlučila da proveri stanje na računu i tada je usledio šok.

– Čitala sam priče o ljudima kojima se ovako nešto dogodilo. Oni bi podigli novac i onda bi posle isti morali da vraćaju. Ja neću da podižem ovaj novac, to nije moj novac –  priča Julija.

Međutim, kada je pokušala da vrati novac naišla je na ozbiljne probleme jer ne uspeva da stupi u kontakt sa nekim iz banke.

– Sve vreme se javlja automat, nikako da stupim u kontakt sa živim čovekom –  žali se ona.

Iz banke se još niko nije oglasio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.