U trendu

Ja imam leoparda, a ti?

Šta biste rekli o leopardu ukrašenom crnom čipkom i ponekom šljokicom? Da je čist kič? Greška! To je najaktuelnija moda, tačnije – hit ove jeseni.

Zato, ko je već nabacio bluze i džempere u ovom upadljivom desenu, dobro je učinio. U koži ove divlje zverke ove jeseni je gotovo sve: od šalova, okovratnika, rukavica, pa sve do jakni, mantila i cipela. Čak su i prateći modni detalji, kaiševi, tašne, šnale za kosu, pa čak i kišobrani, sa braon i bež pegama.

Oni mlađi kombinovaće ove elemente sa farmerkama, a dame u zrelijim godinama mogu da nose jaknu i tašnu od imitacije leopardovog krzna uz suknju ili haljinu od tvida i kožne cipele visokih potpetica. Koža pravog leoparda uvek je bila cenjena zbog lepote i atraktivnosti, a zbog ograničenog lova na ovu elegantnu, hitru i opasnu veliku mačku – i izuzetno skupa. Bila je rezervisana za kraljeve egzotičnih zemalja i glamurozne filmske dive. Prave dame smatrale su ga suviše napadnim, a sve što je upadljivo daleko je od elegancije i dobrog ukusa.

Leopard ide dobro sa bojama slonove kosti – tako deluje otmeno. U kombinaciji sa crnom, samo će se još više istaći ova kombinacija braon i bež. Lepo se slaže i uz kafenobraon i boju crnog vina. Pošto su veoma moderne cipele u desenu ove šarene zverke, uz njih će najbolje ići samo šal ili rukavice sa istom šarom. Kreatori predlažu i nemoguće kombinacije, na primer: bodi od svetlucavog satena u desenu leoparda opšiven crnom čipkom, ili leopard sa buketićima rascvetalih crvenih ruža. Zato, ako u svom ormanu još uvek nemate ništa u leopardovim šarama, pobrinite se da nabavite jednog pod hitno! Samo tako ćete biti u trendu i ove jeseni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.