U trendu

Jahanje u pijanom stanju

Jedan čovek iz države Vajoming optužen je da je pijan jahao konja, i to po snežnoj oluji!
Za nešto slično definitivno niste čuli, ali izgleda da se i takve stvari dešavaju u svetu. Priča nam dolazi iz gradića Kodi u državi Vajoming, Sjedinjene Američke Države.
Čovek je uhapšen zbog opijanja na javnom mestu. Ali, to nije sve! On je u takvom stanju jahao belog konja za vreme snežne oluje koja je ovih dana pogodila gradić Kodi u severnom delu američke države Vajoming.
Policijski zvaničnici su izjavili da su uhapsili 28-godišnjeg Bendžamina Danijelsa nakon što su primili poziv. Poziv je uputio čovek koji je vozio motor i koji se zabrinuo kada je video čoveka na konju koji je mogao na napravi neku nesreću na putu. Naime, Danijels je jahao svog konja na ulici, a vidljivost je bila loša zbog vremenskih uslova.
Pomoćnik komandanta policije grada Kodija, Džordž Menig, izjavio je da su policajci primetili da je Bendžamin Danijels bio pijan kad su ga zaustavili, kao i da su drugi vozači na putu imali poteškoća da po lošim vremenskim uslovima zapaze njegovog belog konja koji se usporeno kretao.
Džordž Menig je rekao i da je Bendžamin Danijels pušten iz policijske stanice već sledećeg dana, ali će ubrzo morati da se pojavi pred gradskim sudijom.
A šta se dogodilo s belim konjem? Njega je preuzeo Danijelsov prijatelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar