U trendu

„Je l’ moguće da je neko toliko sujetan“: Takmičar u Slagalici razbesneo gledaoce (video)

Arsenije Arsić, takmičar „Slagalice“, postao je tema društvenih mreža zbog svoje reakcije na to što je nedavno izgubio u kvizu od Alekse Stefanovića.

Arsenije, koji je inače jedan od najjačih takmičara „Slagalice“, u epizodi emitovanoj u ponedeljak osvojio je 88, dok je mladi student iz Pirota imao 182 poena.

Na kraju takmičenja, voditeljka Kristina Radenković je upitala Arsenija da li je besan na sebe jer je izgubio, a njegov odgovor je bio neočekivan.

– Znate šta, osećam izvesnu dozu samokritike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko, već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti. Ono što mogu da kažem je da želim da sutra bude kvalitetnije i neka mi Bog pomogne da preokrenem – rekao je Arsenije, na šta je voditeljka odgovorila:

– I da sami sebi pomognete. Vidimo da i vi imate neke slabosti. Zaista ste bili kao Terminator u Slagalici – našalila se ona, a Arsenije je dodao:

– Jeste, ali nemojte da Terminator dođe do termiusa – zaključio je Arsenije.

Ova Arsenijeva reakcija na to što je izgubio u kvizu naišla je na osude na društvenim mrežama, te su ga mnogi korisnici Tvitera ocenili kao sujetnog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.