U trendu

Jedna potpuno besplatna stvar će vam otopiti salo sa stomaka i stanjiti struk, primetićete rezultate odmah

U nekim godinama svi se mučimo sa viškom kilograma, pogotovo ako radimo posao na kome se dosta sedi ili se generalno prosto ne krećemo dovoljno, a sve to začinimo i nepravilnom ishranom.

Zato promenite neke od ovih navika koje će vam smanjiti stomak, uostalom osećaćete se puno bolje, najbolje od svega, većina je potpuno besplatna:

Šetajte svakog dana!

To ne znači da se otisnete u obilazak izloga, „nogu pred nogu“, već da pređete bar dva do tri kilometra brzim hodom. A brzi hod je onaj tokom kojeg ne možete da pričate s prijateljicom a da se ne zadišete.

Promenite ishranu tako što ćete rafinisane ugljene hidrate zameniti proteinima. Njih nema samo u mesu, već i u pristupačnijim namirnicama kao što su jaja, pasulj, sočivo i soja.

Ograničite nivo stresa, jer povišeni kortizol povlači lančanu reakciju koja rezultira naslagama na stomaku. Duboko disanje je odličan način da se izborite s napadima stresa.

Obezbedite sebi dovoljno kvalitetnog sna. Pokušajte da odete na spavanje pre ponoći, spavajte u zamračenoj, provetrenoj prostoriji. Manjak sna takođe dovodi do pojačanog lučenja kortizola.

(Espreso/ Lepa & srećna)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar