U trendu

Jeste li optimista ili pesimista? Pogledajte fotografiju i otkrićete odmah (foto)

Ova zanimljiva optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete videti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dole. U zavisnosti od vašeg odgovora i vaše perspektive, otkrićete jeste li optimista ili pesimista, prenosi The Mind’s Journal.

Ako ste videli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svuda vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji, vi ćete uvek biti bolji i truditi se da budete što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste videli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svet i vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših ličnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled na svet. Vrlo teško se otvarate drugima i ne verujete im lako. Pre svakog delovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško obmanuti ili zavesti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar