Jeste li znali za ovo? Skrivena opcija na ključu automobila koja može da reši veliki problem tokom leta

Ovaj trik je fantastičan

Mnogi vozači ni ne znaju koliko skrivenih trikova imaju ključevi automobila.

Jedan od njih je svakako onaj koji omogućava brzo odmagljivanje prozora ili sprečava zamagljivanje. Sve što treba da uradite je da držite dugme za otključavanje vrata nekoliko sekundi i bočni prozori će polako kliziti dole.

Otvaranje prozora prirodno menja temperaturu u automobilu i zamagljeni ili zamagljeni prozori će se brzo osušiti. Da biste zatvorili prozore, pritisnite dugme za zaključavanje vrata na nekoliko sekundi.

Međutim, nemaju sva vozila ovu funkciju.

Kompanija LeaseCar ističe da neka vozila nemaju ovu funkciju.

„Neki automobili se razlikuju, pa pokušajte da držite dugme za otključavanje neko vreme, otpustite ga i ponovo pritisnete da vidite da li ova funkcija postoji u vašem automobilu“, kažu iz kompanije.

Inače, trik otvaranja prozora spolja može da koristi vozačima, posebno u prelaznim sezonama i leti, kada automobil treba da se ohladi.

Naravno, pazite da ne ostavljate automobil bez nadzora sa otvorenim prozorima. To bi bilo kao da ponudite lopovima da ga sami odnesu. Ali ovaj trik može biti veoma koristan, na primer, za one koji imaju parkirane automobile u svom dvorištu, prenosi n1info.si.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.