Jeza: Pregledali snimke kamera u kući, ono što su videli prestravilo ih (video)

Ispočetka sve izgleda normalno. Mačka sedi na sredini dnevne sobe, ali potom se u desnom uglu pojavljuje senka koja ide na stubište i vraća se dole. Snimak je objavio Džoe Nolan s Long Islanda u saveznoj državi Njujork.

On uopšte nije siguran što je snimila njegova kamera.

– Čudne stvari supruga i ja počeli smo da primećujemo nedeljama pre nego je ovo kamera snimila. Recimo, sanjao sam da smo kćeri kupili psa. Supruga se probudila i rekla mi je: ‘Pa to sam i ja sanjala!’- ispričao je 33-godišnji Džoe Nolan za LADbible

Na snimku se vidi nešto što nalikuje na obris psa, a potom i dečaka. Džoa su pitali je li mu neko u porodici nedavno preminuo.

– Majka mi je rekla da mi je deda preminuo 8. avgusta 1999. godine. Kamera u dnevnoj sobi zabeležila je ovo 8. avgusta 2019. godine u 12:54. Ne znam, možda je ovo mlađa verzija mog dede koji je posetio svoju unuku – kaže Džoe.

S njim u kući žive supruga i 19-mesečna ćerka.

– Na početku nam nije bilo svejedno, pokušali smo da otvorimo nekakvu liniju komunikacije, za slučaj da se radi o duhu. Mislili smo da mu kažemo da je naša kuća i njegova kuća, ako se bude ponašao kako treba.

– Ako osetimo nešto loše i negativno, spakovaćemo stvari i odseliti. Ako pokuša komunicirati s našom 19-mesečnom bebom, možda je možemo iskoristiti kao nekakvog prevodioca. Ali ako vidimo da to kreće u lošem smeru, odmah odlazimo. Zasad se čini da su to samo dečak i pas i čine se dobri – izjavio je Džoe.

4 komentara
 1. bambi

  Kako ne kapirate. To su duhovi. Njih je nemoguce uhvatiti. Probajte da ih uhvatite i videcete da vam uvek izmicu. Duh koji je snimljen ovom kamerom je stvarno dokaz da duhovi postoje. Ja u stanu imam nekoliko duhova ali su mi oni u lampi, ne pustam ih napolje jer ako oni jednom izadju nema sanse da ih vratite nazad. Redovno ih hranim sa ovsenim pahuljicama.

  1. Gostbuster

   Hranis ih SA ovsenim pahuljicama ili ovsenim pahuljicama… Meni se cini da si ti samo jos jedan duh.

 2. Adolf

  A mačka kulira,ne bode ni pet posto.Obično životinje osete neobične stvari ili događaje,naročito prisustvo paranenormalnih pasa bilo koje rase.Ovo mora da je fejk snimak.

  1. Gostbuster

   Bravo Adolf. Napokon neko razumno-racionalan. Sta sve ljudi nece da urade za lajk.

Napišite komentar