Jezik cipela

„Frateli Roseti“ proizvodi obuću koja je ispred svog vremena – uvek. Nekad za korak, nekad za dva, nekad samo za dužinu cipele, ali primenom tradicionalnih standarda u modernom dizajnu ta firma obezbedila je sebi posebno mesto ne samo na modnom nebu već i na nogama miliona muškaraca širom sveta.

Više od pola veka proizvođači cipela „Frateli Roseti“ ističu pre svega kvalitet. Čak i danas, kada zbog širenja masovnog tržišta i značaja trenutnog modnog trenda cena ima presudni uticaj na prodaju, oni se drže principa. To ne znači da „Frateli Roseti“ ne prati modne trendove. Naprotiv, sudeći po novoj kolekciji, može se reći da ih diktira.

Nova kolekcija za jesen/zimu nosi oznake nesumnjivog kvaliteta proizvođača koji razume kako da ujedini tradicionalne veštine i vrednosti s modernim materijalima i dizajnom, ali i koji dobro zna kakve su potrebe savremenog muškarca kada je obuća u pitanju.

Ova kolekcija poštuje klasične forme u izradi, ali i prihvata i primenjuje nove modne principe. Najnovija kolekcija pravljena je u specijalno obrađenoj engleskoj koži sa završnom ručnom obradom za svaki par iz serije ograničenog broja pari, ali postoje i klasične cipele ovog vrhunskog proizvođača s već poznatom 30 milimetara debelom petom. I jedne i druge imaju visok, prepoznatljiv sjaj kože koji se postiže godinama razvijanom i dobro čuvanom tehnologijom pripreme, obrade i glancanja kože.

Uostalom, ne morate ni da čitate ovaj tekst. Dovoljno je da pogledate sliku i razumećete jezik ovih cipela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.