U trendu

Jeziva proročanstva „Nostradamusovog naslednika“

Ispod Područja 51 u SAD-u postoji niz podzemnih tunela koji vode do portala, kapija u druge dimenzije. Ti otvori će se otvoriti do kraja 2023. godine, predviđa Atos Salome, poznat i kao „Nostradamusov naslednik“.

Tvrdi da je ono što se nalazi ispod područja 51 „neverovatno moćno i opasno“.

„Taj portal može vas voditi između dimenzija i kroz vreme“,  kaže Atos.

Inače, ovaj Brazilac tvrdi kako je u prošlosti predvideo dolazak korona virusa, smrt kraljice Elizabete… A uveren je da Antarktik skriva „najveću tajnu“, piše Daily Star.

„Postoje tajne koje još nismo otkrili. Ovaj misteriozni kontinent možda i krije dokaze o drevnoj i naprednoj civilizaciji. Postoji teorija da se ispod leda nalaze velike strukture“, tvrdi Brazilac.

Jedna od najvećih opasnosti koju vidi za čovečanstvo je veštačka inteligencija. Tvrdi da bi ljudi uskoro mogli izgubiti kontrolu nad veštačkom inteligencijom, što bi imalo užasne posledice i moglo bi dovesti do kraja čovečanstva kakvog poznajemo.

„Ne znamo motivaciju veštačke inteligencije. Možda je kontroliše i nešto što nije ljudski“, upozorava moderni Nostradamus, prenosi 24sata.hr.

U poslednjem proročanstvu za britanske medije poručio je kako vidi odlazak kralja Čarlsa s trona, ali kako ne očekuje da ga tamo zameni princ Vilijam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar