U trendu

Joko Ono: Nisam kriva za raspad Bitlsa

Joko Ono, udovica Džona Lenona, ponovo je u 83. godini odgovorila na pitanje koje joj mediji često postavljaju, a odgovor je i dalje isti: Ne, nije izazvala razlaz Bitlsa.

Muzičarka, rođena u Japanu, osvrnula se na svoju karijeru u jednom američkom časopisu. U članku pod naslovom ’25 stvari koje ne znate o meni’, 24. odgovor glasi: ‘Nisam ništa imala sa razlazom Bitlsa. I smatram da je Pol Makartni prilično simpatičan momak.’

Razlozi koji su naveli bend iz Liverpula da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavaoca i istoričara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Joko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom.

Džon Lenon i Joko Ono sreli su se 1966. a potom postali ljubavni i umetnički par. Joko Ono je navela da joj Džon, kojeg je u Njujorku 1980. ubio poremećeni muškarac, nedostaje svakog dana.

Među ostalim stvarima otkrivenim u intervjuu, Joko kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog veka, kao i kad bi mogla da se reinkarnira u životinju, odabrala bi majmuna.

Joko Ono je prošle nedelje izdala ‘remix album’ pod naslovom ‘Yes, I’m a Witch Too’. Na njemu su učestvovali muzičar Moby i njen sin Šon Lenon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar