U trendu

Kad svinje lete: Bacili prase iz helikoptera u milionerov bazen (video)

Dok supruga biznismena tvrdi da je životinja koja je bačena na njihovo imanje — jagnje, stvorenje prikazano u video-snimku incidenta koji kruži internetom — izgleda kao prase.

Argentinski preduzetnik koji se bavi prodajom nekretnina Federiko Alvarez Kastiljo javno je negodovao zbog akcije „vandala“ koji su bacili prase u bazen njegove kuće za odmor u Urugvaju.

Njegova supruga Lara Bernaskoni rekla je lokalnim medijima da je životinja koju je nepoznati šaljivdžija ispustio iz helikoptera — jagnje, mada mediji navode da snimak incidenta ostavlja malo sumnje da je u pitanju prase.

Dok se video-snimak širio po društvenim mrežama, Kastiljo, osnivač dizajnerske kompanije za odeću „Etiketa negra“, rekao je da se gnuša tog „čina vandalizma“ i dodao da je sa porodicom bio u kući kada su čuli udar.

„Kada smo izašli iz kuće da vidimo šta se desilo, videli smo odvratnu akciju koja nas je veoma uznemirila. Zato osuđujemo ovakvu vrstu akcija i zahtevamo da se što pre razjasni ono što nam se desilo“, rekao je Kastiljo.
Životinja je bila navodno mrtva pre nego što je bačena u bazen iz helikoptera.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.