Kada seksualne igrice krenu po zlu: Mislila je da je doživela srčani udar tokom seksa ali se desilo nešto gore

Neke ljude seksualno uzbuđuju prilično čudne stvari. Bičevi i povez na očima još su i prihvatljivi, ali neke granice bi stvarno trebale da se znaju jer onda više nije reč o seksi igricama nego o čistom zlostavljanju. To se dogodilo jednoj 27-godišnjoj devojci kada se upustila u opasne seksualne igre sa svojim partnerom koji voli sado-mazo seks.

Kiren Baten završio je na sudu zbog seksualnog zlostavljanja jer ga je njegova devojka prijavila policiji nakon traumatičnog iskustva koje je doživela u spavaćoj sobi. Baten (43) joj je, dok je imala povez na očima, na vaginu prislonio elektrošoker jačine 240 volti zbog čega je devojka pomislila kako ima srčani udar i da će umreti.

– Osećala sam se kao da sam u mikrotalasnoj pećnici. Celo telo bilo mi je vrelo, kao da gorim. Osetila sam kako će mi uši eksplodirati – ispričala je 27-godišnja devojka na sudu u Kembridžu.

Priznala je kako je pristala na seksi igrice poput onih iz “50 nijansi sive“ nakon što joj je njen dečko rekao kako je dosadna u krevetu. Pristala je da je poveže na drvenu ploču za seks koju je imao u svojoj kući. Ono što je usledilo nije očekivala ni u najgorim noćnim morama.

Porekla je da je i ona koristila elektrošoker na testisima svog optuženog dečka, kao i da mu je gasila cigarete na bradavicama i palila ga sa aparatom za zavarivanje.

– To su apsolutne gluposti – rekla je ona.

Ispričala je kako je 43-godišnjak često vezao na “ploču za seks“ i udarao bičevima koji su imali metalne šiljke. Priznala je kako mu je prvi put dopustila da koristi elektrošoker na njenim bradavicama, ali nije očekivala da će je toliko boleti. Dopustila mu je da ga prisloni i na njenu vaginu, ali isključenog ali on ga je ipak uključio bez njenog dopuštenja, prenose britanski mediji.

Inače, Baten je već bio u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja svoje bivše devojke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.