Kako biste vi reagovali? Roditelji postavili kamere u sobi i otkrili nešto zastrašujuće (video)

Dadilja Nadija Šapoval (54) prijavljena je policiji nakon što su roditelji posumnjali da tuče njihovo dete, a svoje sumnje su potvrdili postavljanjem ‘kamere za dadilje’ u njihovoj kući. Roditelji iz Istanbula su, naime, primetili modrice po telu svog deteta pa su posumnjali da je za njih odgovorna 54-godišnja dadilja. Kako bi to dokazali postavili su kamere po celoj kući.

Kada su pregledavali snimak, roditelji su videli kako dadilja snažno šamara njihovo dete. Dadilja iz Ukrajine otpuštena je i pre nego što su roditelji otkrili da zlostavlja njihovo dijete. Kada su pregledali snimak, prijavili su Ukrajinku policiji ali tada više nisu znali gde se ona nalazi. Ipak, komšije su rekle ocu kako je 54-godišnjakinja otišla kod prijatelja u Marmaris na jugozapadu Turske.

Otac je seo u automobil i odvezao se do grada udaljenog više od 600 kilometara i tamošnju policiju zamolio za pomoć. Zajedno sa ocem, policija je dadilju pronašla kako se šeta ulicom. Kada je videla svog bivšeg šefa, 54-godišnjakinja se rasplakala pa je privedena i zadržana u pritvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.