U trendu

Kako ga pročitati?

Kakvo društvo ima muškarac koji vas interesuje? Ako su njegovi prijatelji oženjeni, on verovatno razmišlja o trajnom vezivanju. Međutim, ako su njegovi prijatelji većinom samci koji idu u noćne provode do tri ujutro, ne treba očekivati da će on odjednom poželeti da se odrekne svog načina života zbog vas.
Oprez s muškarcem koji žuri. Ako on počne da planira romantičan odmor već na vašem drugom sastanku, to treba uzeti s rezervom mada zvuči laskavo. Veza s takvim muškarcem je najčešće vatrena i kratkotrajna.
Propitivanje: ako je stvarno zainteresovan, postavljaće mnoga pitanja o vama. Mnoge žene često zanemaruju ovaj direktan signal, a stvari ponekad zaista jesu tako jednostavne.
Kako se ponaša prema drugima? Ako viče na vozača taksija ili se izbezumi kad mu konobar donese hladno jelo i vruće pivo, bežite od njega glavom bez obzira. Ma koliko bio ljubazan na početku, s vremenom će se pokazati da nema poštovanja ni prema vama.
Nepostojani „poslovnjak“: ukoliko je promenio šest poslova za proteklih pet godina i još nije siguran šta želi da radi „kad odraste“, ima problem s postojanošću. Takvom muškarcu nećete uspeti da zadržite pažnju ni tokom jedne subotnje večeri, a o dužem periodu da i ne govorimo.
Signali mobilnog telefona. Mobilni telefon mu je uvek na stolu dok večerate, a nije lekar, ni važan direktor velike firme. Budite oprezni – uvek ćete mu biti drugi na listi prioriteta.
Verujte svojim instinktima. Ako imate osećaj da kod njega nešto ne štima, verovatno ste u pravu. Na kraju krajeva, vi ste ipak žena, a poznato je da je ženska intuicija nepogrešiva.

3 komentara
  1. Ana Ban

    To da neko promeni 6 poslova za 5 godina normalna je stvar na Zapadu, jer se sve vrti oko novca!

  2. Ljiljana Đorđević

    Ovaj članak je fenomenalan. Volela bih kad bih mogla da nađem slične opširnije članke.

  3. Nena Totović

    Slažem se, mada ima puno prikrivenih i vešto sitnica koje zavaravaju kod muškaraca. Malo detaljnije uđite u njihovu psihu. Pozdrav

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike