Kako ga pročitati?

Kakvo društvo ima muškarac koji vas interesuje? Ako su njegovi prijatelji oženjeni, on verovatno razmišlja o trajnom vezivanju. Međutim, ako su njegovi prijatelji većinom samci koji idu u noćne provode do tri ujutro, ne treba očekivati da će on odjednom poželeti da se odrekne svog načina života zbog vas.
Oprez s muškarcem koji žuri. Ako on počne da planira romantičan odmor već na vašem drugom sastanku, to treba uzeti s rezervom mada zvuči laskavo. Veza s takvim muškarcem je najčešće vatrena i kratkotrajna.
Propitivanje: ako je stvarno zainteresovan, postavljaće mnoga pitanja o vama. Mnoge žene često zanemaruju ovaj direktan signal, a stvari ponekad zaista jesu tako jednostavne.
Kako se ponaša prema drugima? Ako viče na vozača taksija ili se izbezumi kad mu konobar donese hladno jelo i vruće pivo, bežite od njega glavom bez obzira. Ma koliko bio ljubazan na početku, s vremenom će se pokazati da nema poštovanja ni prema vama.
Nepostojani „poslovnjak“: ukoliko je promenio šest poslova za proteklih pet godina i još nije siguran šta želi da radi „kad odraste“, ima problem s postojanošću. Takvom muškarcu nećete uspeti da zadržite pažnju ni tokom jedne subotnje večeri, a o dužem periodu da i ne govorimo.
Signali mobilnog telefona. Mobilni telefon mu je uvek na stolu dok večerate, a nije lekar, ni važan direktor velike firme. Budite oprezni – uvek ćete mu biti drugi na listi prioriteta.
Verujte svojim instinktima. Ako imate osećaj da kod njega nešto ne štima, verovatno ste u pravu. Na kraju krajeva, vi ste ipak žena, a poznato je da je ženska intuicija nepogrešiva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.