U trendu

Kako reći: „Volim te!“

Sigurno ste se sto puta pitali kada je pravo vreme da mu kažete: „Volim te!“ Evo nekoliko saveta kako to da uradite i kada.
Kada ste trezni. Alkoholno piće može da vas učini hrabrijim, ali vaša izjava ljubavi izgubiće sve čari ako on mora da se zapita da li ste to rekli zbog votke ili zato što to zaista mislite. Zato evo jednog jednostavnog saveta. Recite te magične reči pre početka zabave, a kada vam odgovori na isti način, imaćete još veći razlog za slavlje.
Izvan kreveta. Za vreme ljubavnih igara u krevetu, dok ste ispunjeni jakim osećanjima, lako je izjaviti ljubav. Ali, on želi da zna da li to osećate i kada se „digne magla“. Lekcija iz strasti: ako njegov krevet pomera vaš svet, to mu svakako recite, ali za prave izjave ljubavi sačekajte da budete u vertikalnom položaju.
Licem u lice, a nikad preko telefona, mejlom ili SMS-om. Prvo, ako to zaista jako osećate, pogledajte ga u oči i recite. Drugo, bez obzira na to koliko emocija prenosite preko mejla ili SMS-a, poruka se često pogrešno protumači. Možda on neće znati da li ste ozbiljni ili se šalite. Zato ga nemojte dovoditi u takvu neizvesnost. Recite mu to licem u lice, tako da može da vidi iskrenost u vašim očima.
Pre nego što on to kaže. Ako osetite da vas ljubav svrbi, velike su šanse da i on oseća isto, ali se plaši da to prvi kaže. Zato vi recite prvi. Muškarcima je uvek lakše da kažu: „Volim i ja tebe!“
A sada vam ostaje samo da se prepustite osećanjima i kažete mu: „Volim te!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.