U trendu

Kazanova sa Tajlanda: Ženio se 120 puta i dobio 28 dece

Šef lokalne samouprave na Tajlandu Tambon Prasert (58) oženio je 120 žena i dobio 28 dece. Sve ovo mu je pošlo za rukom i pored zabrane poligamije, dok su supruge znale jedna za drugu, prenosi Oddity Central. O ovom skandalu su novinare obavestili anonimni izvori, nakon čega je Prasert rešio da prizna krivicu.

– Imam 120 žena i 28 dece, jasan je političar, koji uz sav taj posao vodi i uspešno građevinsko preduzeće. Međutim, do ovih brojki se ne stiže preko noći. Bile su potrebne decenije predanog rada.

– Prvi put sam se oženio sa 17 godina. Prva supruga je bila godinu ili dve mlađa od mene i imali smo troje dece. Posle toga usledio je niz drugih. Većina su bile mlade žene, nijedna preko 20 godina. Ne sviđaju mi se starije jer se mnogo svađaju.

Radeći na građevini stekao je naviku da gde god da gradi kuću, usput pokupi i novu ženu, ali bez obzira na sve to kaže da ih sve voli, kao i one njega. Kazanova sa Tajlanda je takođe i veliki džentlmen pa je tako svaku novu ženu obaveštavao o “starijim modelima” pre braka. Takođe nije skrivao da će se uskoro ponovo ženiti. Samo 22 supruge žive blizu njegovog doma, dok su ostale rasute po celoj zemlji.

https://www.youtube.com/watch?v=DfqrOesDl0I

Poligamista kaže da nijedna od njih nije imala problem sa njegovim načinom života.

– Poštujem ih sve i pitao sam roditelje od svake za dozvolu da se venčamo kako nalažu tradicija i običaji. Svaka svadba je bila dobro organizovana, rekao je političar.

Briga o ogromnoj porodici nikada mu nije bila problem, pa je nekim suprugama gradio nove kuće pored toga što ih je izdržavao. Na konferenciji za novinare podršku mu je pružala najnovija žena koja ima 27 godina, i koju izgleda ni najmanje nije iznenadilo ovo otkrovenje.

Još uvek nije poznato kakve će posledice za svoje neverovatno dostignuće snositi Tambon Prasert.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.