Kažite nam šta ste prvo videli na ovoj slici: Test podsvesti otkriva vaše najveće strahove i strepnje

Test podsvesti otkriva šta vas zaista muči

Ono što primetimo na prvi pogled mnogo toga može da otkrije o našim navikama, željama i očekivanjima, ali i o strahovima koje potiskujemo.

Šta ste prvo ugledali na ilustraciji iznad?

Jabuka

Crvena jabuka u mnogim kulturama predstavlja simbol ljubavi i požude.

Ukoliko vam je jabuka prva „zapala za oko“, verovatno preživljavate duboka romantična iskustva i strahujete da vaša osećanja neće biti uzvraćena.

Možda je vreme da otvorite srce osobi koja vam se dopada i saznate istinu, kakva god ona bila.

Dete

Deca su oličenje jednostavnosti i iskrenosti, čistote duše i nevinosti. Ukoliko ste najpre zapazili dečaka na ilustraciji, to govori da i dalje tragate za vašim unutrašnjim detetom koje se ne snalazi najbolje u svetu odraslih.

Možda ste i dalje ljuti na nekoga iz porodice ko vas je nekada povredio, možda ste nesigurni ili vam je poljuljano samopouzdanje? Vreme je da razmislite šta vas tačno muči i kako da se rešite tih strahova.

Klovnovi

Ukoliko su vam pažnju najpre privukla dva klovna koji stoje sa obe strane vrata na ilustraciji, to otkriva da često menjate raspoloženje i da vodite burne unutrašnje bitke.

Ni sami niste sigurni kako ćete reagovati u pojedinim situacijama, posebno onda kada ste na „nepoznatom terenu“ i sa ljudima na koje ne možete da se oslonite. Nesigurnost i nepoverenje su vaši najveći strahovi koje pokušavate da sakrijete od drugih.

Pauk

Vekovima već pauk je simbol smrti i uništenja. Ako je pauk bio prva stvar koju ste primetili na ilustraciji, verovatno se nalazite u teškoj životnoj situaciji ili u ovom trenutku neki događaj percipirate kao nepremostiv problem.

Pokušajte da sagledate stvari iz druge perspektive – možda ćete lakše pronaći rešenje za ono što vas muči.

Lobanja

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primetili lobanju, to govori da u ovom periodu ne uživate u životu i da sve što se događa posmatrate kroz mračnu prizmu. Takođe, moguće je da se panično plašite smrti i često o tome razmišljate, tugujući što niste ostvarili ono što ste zacrtali.

Ukoliko ste nedavno izgubili osobu koja vam je mnogo značila, vrlo je verovatno da tu leži koren vaše uznemirenosti i „crnih misli“ kojih ne možete da se oslobodite.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.