U trendu

Kažu da nepogrešivo pogađa: ‘Teorija šoljice kafe’ otkriva vaš odnos prema gostima

Nuđenje kafe gostima još sa vrata je tradicija koja ne izumire na našim prostorima. Ipak, ovih dana je na TikToku aktuelna jedna teorija koja dosta govori o vama, kao i vašem odnosu prema gostima.

Naime, kada krenete kuvati kafu, ispostavi se da je šoljica koju ste odabrali za svog prijatelja ili rođaka vrlo značajna, stoga birajte mudro.

Video koji je podelila žena po imenu Isabelle Merritt (@ithabelle) pogledan je više od 2,7 miliona puta, a hiljade su komentarisale da imaju sličan sistem kod kuće, piše Metro.

U osnovi, teorija kaže da će oblik i stil šoljice u kojoj ćete dati gostu kafu ili čaj zavisiti o tome koliko vam se sviđa. Što je šoljica lepša, to vam se više sviđaju vaši gosti.

Isabelle je objasnila: „Ako neko dođe u moj stan, ponudiću ga kafom, zar ne? Pristojno je. Šoljica koju ti nudim govori sve što trebaš znati o tome šta osećam prema tebi.“

Zatim je podigla vrlo jednostavnu plavu šoljicu za kafu, zaobljenog četvrtastog ruba, i rekla:

„Ako ti dam kafu u ovome, to je nepristojno i mrzim te. Verovatno sam pljunula u nju.“

@ithabelle

first mug is gonna be decaf too

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! – Dean Martin

Međutim, ako vam dam svoju veliku maslinastozelenu i belu keramičku šoljicu, koja je s ljubavlju ručno izrađena, onda verovatno ima najbolje mišljenje o vama, prenosi radiosarajevo.ba.

Isabelle je nastavila pokazivati svoju kolekciju šoljica, govoreći o tome kako su određene šoljice namenjene i za određena pića, a zelena M&M šoljica bila je idealna za latte s medenjacima za jednu od njenih prijateljica. Imala je i posebnu šoljicu koja je bila samo za njenu ličnu upotrebu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar