Kćerke poznatih sa najviše stila

Sve do skoro one su živele pod senkom svojih poznatih roditelja. Kako postaju sve starije, njihovo ime postaje sve poznatije u šoubiznisu, i to ne zahvaljujući svojim roditeljima. Iako imaju oko 20 godina, mogu se pohvaliti uspešnim karijerama, prenose mediji.

Hejli Boldvin

Foto: Instragram/HaileyBaldwin

Foto: Instragram/HaileyBaldwin

Kada se pre dve godine, sa samo šesnaest, pojavila na premijeri filma „After Earth“ sa svojim ocem, glumcem Stivenom Boldvinom, nije mogla a da ne ostane zapažena. Mediji su pisali o njenoj lepoti i o tome koliko je porasla. Priznaje da ne voli da se doteruje i da nosi puno šminke. „Kada sam previše našminkana jedva čekam da je skinem“, rekla je Hejli u jednom intervju.

Rođaka Aleka Boldvina, navodno je bila u vezi sa Džastinom Biberom, dok su joj najbolje prijateljice sestre Džener. Bavi se manekenstvom, a odnedavno i sama dizajnira odeću.

Rumer Willis

Najstarija kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa bavi se glumom i muzikom, a odnedavno je i zvezda američkog plesa sa zvezdama. Sa svojim plesnim partnerom Valentinom Čermekovski osvojila je prvo mesto na tom televizijskom šou programu.

Još 1995. pojavila se u filmu „Now and Then“ sa svojom majkom, a godinu dana nakon toga, usledio je i veliki hit „Striptease“ u kojem je takođe glumila sa Demi. S ocem je ostvarila uloge u filmovima „The Whole Nine Yards“ ili „Ubica mekog srca“ koji je i kod nas bio hit 2000. kao i „Hostage“ iz 2005. U međuvremenu se pojavila u mnogim televizijskim filmovima.

Foto: Instragram/RummerWillis

Foto: Instragram/RummerWillis

Kao i njene mlađe sestre Skaut i Talula, otvoreno progovara o svojim nesigurnostima i time zapravo pokazuje da se suočava sa istim pitanjima kao i ostale devojke njenih godina. Tako je Skaut Vilis pre godinu dana prošetala ulicama Njujorka u toplesu, u znak neodobravanja zabrane objavljivanja fotografija golih ženskih grudi na Instagramu. Na ovoj društvenoj mreži objavljivanje ovakvih fotografija je zabranjeno, čak i u svrhu prevencije od raka dojki. Talula je učestvovala u projektu pod nazivom „What’s underneath“ u kojem je otvoreno progovorila o telesnoj dismorfiji sa kojom se borila i zloupotrebi droga.

Lurd Leon

Kćerka slavne Madone i glumca Karlosa Leona pohađa isti koledž koji je pohađala njena majka. Uprkos privilegijama, Lurd svakako nije „materijalna devojka“. Sada jede u studentskoj kantini. Umesto svog imena, koristi nadimak Lola koji joj je majka dala dok je bila mala.

Foto: LInstragram/LourdesLeon

Foto: Instragram/LourdesLeon

Lurd je potpuna suprotnost od svoje majke. Njene koleginice sa fakulteta kažu kako je, za razliku od Madone, jako sramežljiva i nije nipošto tako društvena i otvorena. Lurd i Madona su inače jako povezane i pevačica je u jednom intervjuu priznala kako joj je jako teško palo kad joj je kćerka otišla na fakultet.

Lili Rouz Dep

Kćerka Džonija Depa i Vanese Paradis polako izlazi iz senke svojih roditelja. Budući da je ova 16-godišnjakinja nasledila majčinu figuru i prirodnu lepotu, izgleda da je pred njom veoma uspešna karijera u modelingu.

Vanesa je dugogodišnja muza Karla Lagerfilda, a kada se nedavno pojavila sa Lili na jednoj reviji u Njujorku, prisutni nisu mogli da se nadive koliko je Lili slična svojoj majci i koliki ima potencijal za modne piste.

Foto: Instragram/LilyRoseDepp

Foto: Instragram/LilyRoseDepp

Nedavno je odradila svoj debi na modnoj pisti, a probija se i kao glumica. Prošle je godine odradila i svoj glumački debi u filmu Kevina Smita „Tusk“, a uskoro izlazi i film “Yoga Horses“ koji je takođe režirao Smith, u kojem glumi sa ocem.

Tali Lenoks

Kćerka pevačice Eni Lenoks je donedavno bila model i glumica, a sad se posvetila karijeri slikarke. Čega god da se prihvati, radi to fantastično, oslanjajući se isključivo na svoj talenat, a ne na poznato prezime.

Pre nego je postala umetnica mogla se pohvaliti ozbiljnom manekenskom karijerom. Nosila je revije i snimala kampanje za Topšop, Barberi, Kristofera Kejna, Pradu i Miu Miu. Nakon što se iz Londona preselila u Njujorku kako bi studirala slikarstvo, postala je uspešna slikarka koja svoje radove izlaže po galerijama, a kada odmara, druži se sa boemima, slikarima i dizajnerima.

 

 

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar