Kćerke poznatih sa najviše stila

Sve do skoro one su živele pod senkom svojih poznatih roditelja. Kako postaju sve starije, njihovo ime postaje sve poznatije u šoubiznisu, i to ne zahvaljujući svojim roditeljima. Iako imaju oko 20 godina, mogu se pohvaliti uspešnim karijerama, prenose mediji.

Hejli Boldvin

Kada se pre dve godine, sa samo šesnaest, pojavila na premijeri filma „After Earth“ sa svojim ocem, glumcem Stivenom Boldvinom, nije mogla a da ne ostane zapažena. Mediji su pisali o njenoj lepoti i o tome koliko je porasla. Priznaje da ne voli da se doteruje i da nosi puno šminke. „Kada sam previše našminkana jedva čekam da je skinem“, rekla je Hejli u jednom intervju.

Rođaka Aleka Boldvina, navodno je bila u vezi sa Džastinom Biberom, dok su joj najbolje prijateljice sestre Džener. Bavi se manekenstvom, a odnedavno i sama dizajnira odeću.

Rumer Willis

Najstarija kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa bavi se glumom i muzikom, a odnedavno je i zvezda američkog plesa sa zvezdama. Sa svojim plesnim partnerom Valentinom Čermekovski osvojila je prvo mesto na tom televizijskom šou programu.

Još 1995. pojavila se u filmu „Now and Then“ sa svojom majkom, a godinu dana nakon toga, usledio je i veliki hit „Striptease“ u kojem je takođe glumila sa Demi. S ocem je ostvarila uloge u filmovima „The Whole Nine Yards“ ili „Ubica mekog srca“ koji je i kod nas bio hit 2000. kao i „Hostage“ iz 2005. U međuvremenu se pojavila u mnogim televizijskim filmovima.

Foto: Instragram/RummerWillis

Kao i njene mlađe sestre Skaut i Talula, otvoreno progovara o svojim nesigurnostima i time zapravo pokazuje da se suočava sa istim pitanjima kao i ostale devojke njenih godina. Tako je Skaut Vilis pre godinu dana prošetala ulicama Njujorka u toplesu, u znak neodobravanja zabrane objavljivanja fotografija golih ženskih grudi na Instagramu. Na ovoj društvenoj mreži objavljivanje ovakvih fotografija je zabranjeno, čak i u svrhu prevencije od raka dojki. Talula je učestvovala u projektu pod nazivom „What’s underneath“ u kojem je otvoreno progovorila o telesnoj dismorfiji sa kojom se borila i zloupotrebi droga.

Lurd Leon

Kćerka slavne Madone i glumca Karlosa Leona pohađa isti koledž koji je pohađala njena majka. Uprkos privilegijama, Lurd svakako nije „materijalna devojka“. Sada jede u studentskoj kantini. Umesto svog imena, koristi nadimak Lola koji joj je majka dala dok je bila mala.

Foto: Instragram/LourdesLeon

Lurd je potpuna suprotnost od svoje majke. Njene koleginice sa fakulteta kažu kako je, za razliku od Madone, jako sramežljiva i nije nipošto tako društvena i otvorena. Lurd i Madona su inače jako povezane i pevačica je u jednom intervjuu priznala kako joj je jako teško palo kad joj je kćerka otišla na fakultet.

Lili Rouz Dep

Kćerka Džonija Depa i Vanese Paradis polako izlazi iz senke svojih roditelja. Budući da je ova 16-godišnjakinja nasledila majčinu figuru i prirodnu lepotu, izgleda da je pred njom veoma uspešna karijera u modelingu.

Vanesa je dugogodišnja muza Karla Lagerfilda, a kada se nedavno pojavila sa Lili na jednoj reviji u Njujorku, prisutni nisu mogli da se nadive koliko je Lili slična svojoj majci i koliki ima potencijal za modne piste.

Foto: Instragram/LilyRoseDepp

Nedavno je odradila svoj debi na modnoj pisti, a probija se i kao glumica. Prošle je godine odradila i svoj glumački debi u filmu Kevina Smita „Tusk“, a uskoro izlazi i film “Yoga Horses“ koji je takođe režirao Smith, u kojem glumi sa ocem.

Tali Lenoks

Kćerka pevačice Eni Lenoks je donedavno bila model i glumica, a sad se posvetila karijeri slikarke. Čega god da se prihvati, radi to fantastično, oslanjajući se isključivo na svoj talenat, a ne na poznato prezime.

Pre nego je postala umetnica mogla se pohvaliti ozbiljnom manekenskom karijerom. Nosila je revije i snimala kampanje za Topšop, Barberi, Kristofera Kejna, Pradu i Miu Miu. Nakon što se iz Londona preselila u Njujorku kako bi studirala slikarstvo, postala je uspešna slikarka koja svoje radove izlaže po galerijama, a kada odmara, druži se sa boemima, slikarima i dizajnerima.

 

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.