U trendu

Kejt Blanšet: Uzeću pauzu od glume kako bih se posvetila porodici

Slavna oskarovka Kejt Blanšet ponovo je postala majka ove godine, kada je usvojila kćerku Edit, a sada je otkrila kako planira da glumu stavi u drugi plan i da se u potpunosti posveti prinovi.

Kejt (46) i njen suprug Endru Apton (49) imaju i tri sina – Dašiela (14), Romana (11) i Ignacijusa (8), ali slavna glumica je priznala da se nakon usvojenja devojčice osećala kao da je prvi put postala majka.

„Uvek je kao da je prvi put. Ne planiram mnogo da radim u 2016. godini. Želim da se posvetim porodici“ – priznala je oskarovka, koja je godinama htela da usvoji dete, a onda je početkom ove godine zazvonio telefon.

„Dugo smo bili na spisku, a onda smo jednog dana dobili taj dugo očekivani poziv. Nismo znali ništa o detetu koje ćemo upoznati,“ otkrila je Kejt i dodala kako je jako ponosna na svoja tri sina koji su odlično prihvatili svoju malenu sestru.

Pred glumicom je i obećavajuća sezona nagrada, s obzirom da filmski kritičari smatraju kako će osvojiti veliki broj nominacija za ulogu u filmu Carol, a već je nominovana za Zlatni globus za najbolju glumicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar