U trendu

Ketrin Zita-Džons i Majkl Daglas proslavili 15. godina braka (Foto)

Slavni glumački par proslavio je juče 15. godišnjicu braka, a tim povodom velška glumica objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i poželela im još toliko zajedničkih godina.

Majkl Daglas (71) i Ketrin Zita-Džons (46) venčali su se 2000. godine u njujorškom Plaza hotelu nakon godinu dana veze, a u braku su dobili dvoje dece – sina Dilana (15) i kćer Karis (12).

Crno-belom fotografijom na kojoj su njih dvoje u čvrstom zagrljaju, Ketrin je svom suprugu čestitala godišnjicu i poručila kako obožava njihov zajednički život.

Ipak, njihovih 15 godina braka nije bilo idilično – u avgustu 2013. godine objavili su kako će se privremeno razdvojiti zbog bračnih problema. U to vreme nosili su se sa njegovim rakom grla, njenim bipolarnim poremećajem, brojnim poslovnim obavezama, a stres i nedostatak komunikacije samo su pogoršali situaciju.

Ipak, par se pomirio tri meseca kasnije, pa su zajedno dočekali i Novu godinu. Majkl je priznao kako pomirenje nije bilo lako i da je zahtevalo trud sa obe strane.

– Svaki brak ili veza je dvosmerna ulica. Svaki par ima poteškoća u odnosu i jedina razlika je što su poznate osobe pod pritiskom javnosti, pa je samim tim sve znatno teže – izjavio je slavni glumac, koji se u međuvremenu izlečio od raka grla, prenose američki mediji.

Majkl je otac i 36-godišnjeg Kameruna, sina iz prvog braka, koji je poznat po problematičnom ponašanju i dilovanju droge, i koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar