U trendu

Klik-klak

Nekada je nošenje naočara nekima predstavljao veliki problem, ali danas su i one deo modnog trenda – čak toliko da ih neki nose iako sasvim dobro vide.

Odabiranje novih naočara može biti težak zadatak, bilo da uzimate svoje prve ili ih nosite celog života; ne samo da postoji veliki broj različitih oblika i boja ramova već je i napredak u tehnologiji doneo raznolikost materijala i za ramove i za stakla, a to sve više otežava vaš odabir onih pravih. Ako ste od onih koji svojom garderobom žele da nešto kažu, onda su za vas naočare neobičnih oblika i boja. Ukoliko naočare nosite samo na poslu, dok radite, onda je za vas profesionalni klasični stil. Za modne fanatike ili one koji vole da nose svetski poznate marke tu su: Calvin Klein, Chevignon, Christian Dior, Diesel, Benetton, Burberrys, DKNY, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jaguar, Jean Paul Gaultier, Joop, Lacoste, Moschino, Nina Ricci, Paloma Picasso, Pierre Cardin, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent i još mnogo drugih. Naravno, uz velika imena visoka je i cena.

Ako se još uvek niste odlučili i ako još uvek pomalo zazirete od toga šta će reći vaša okolina ukoliko vas vidi sa naočarima, probajte ovo. Savremena tehnologija i kreativno stvaralaštvo ponudili su tržištu naočare za vid ili za sunce koje se jednostavno menjaju, prema želji korisnika. Naočare Click 12 proizvedene su od antialergijskog materijala, a teške su samo 2,5 grama. Najvažnije je što mogu jednostavno da se rasklope i iz nekoliko poteza ponovo da se sastave u drugoj boji – a tih boja ima 21. Proizvođač je Joint Project, a cena je samo 182 eura. Na ovaj način možete i menjati boje svojih naočara prema dnevnoj garderobi. Idealne su i za one koji nisu ljubitelji naočara, jer se za minut sklope i rasklope. Potrebno je samo jedno „klik“ i imate naočare kad nešto ne vidite i još jedno „klik“ da ih se otarasite kada vam nisu potrebne. Čini se da Click 12 može rešiti sve probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.