U trendu

Ko je kriminalac na ovoj slici: Samo će oni sa natprosečnom inteligencijom uspeti da reše mozgalicu

Mozgalica je vrsta zagonetke koju treba rešiti. Rešavanje mozgalica zahteva bočno razmišljanje. Morate sagledati jednu zagonetku iz različitih perspektiva. Arhimed, grčki matematičar, bio je najpoznatiji u ranijim danima kao entuzijasta mozgalica jer je bio veoma dobro upućen u rešavanje teških zagonetki sa lakoćom. Da budem iskren, većina mozgalica su testovi vašeg koeficijenta inteligencije, gde se od vas traži da koristite svoju inteligenciju u rešavanju testa.

Ako ste uzbuđeni zbog rešavanja mozgalica i želite da pokušate da rešite jednu, imamo jednu koju možete da isprobate na slici ispod. Imate samo nekoliko sekundi da rešite ovu zagonetku sa slikom mozgalice. Dajte sve od sebe i pokušajte da ga pronađete u datim sekundama. Pogledajte pažljivije ovu sliku iznad i pokušajte da odgovorite na osnovu tragova na slici. Možete li saznati ko je zločinac? Još uvek imate nekoliko sekundi.

Pronalaženje odgovora na mozgalicu nije težak zadatak. Biće vam potrebno samo nekoliko sekundi da dobijete odgovor sa ovih slika. Samo treba da se koncentrišete i pažljivo posmatrate sliku koju smo dali u nastavku da biste rešili ovu mozgalicu. Nakon što pronađete rešenje za mozgalicu, osećaćete se kao da ste osvojili veliku nagradu.

Rešenje

Da li ste otkrili detalj koji otkriva odgovor ove mozgalice? Ako jeste, čestitamo, zaista imate sjajnu moć zapažanja i visok IQ. Ukoliko ste se namučili i niste došli do rešenja, ne brinite jer svakodnevno rešavanje ovakvih mozgalica pozitivno utiče na stimulisanje vašeg kognitivnih funkcija i pomaže da budete fokusiraniji i orijentisani na detalje.

U pitanju je muškarac koji stoji desno. Ako pažljivo pogledate, videćete da propusnica koju nosi okačenu na mantilu pripada zapravo ženi, što ukazuje da je ukradena i da se on pretvara da je lekar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)