U trendu

Ko je majka deteta na ilustraciji? Odgovor puno otkriva o vama

Pogledajte dobro ovu ilustraciju i probajte da zaključite ko je, od dve žene koje sede jedna preko puta druge, prava majka deteta koje se igra.

Ako ste odgovorili žena levo, odgovor nije tačan. Ipak, odluka govori dosta o vama i vašem karakteru.

Vi ste kreativna osoba, razmišljate izvan okvira i želite da izrazite taj svoj duh kroz sve u životu. Slikanje, muzika, stvaranje – sve su to neka polja na kojima se osećate i više nego prijatno. Takođe ste avanturistički tip, a sve to čini vas vrlo zanimljivom osobom u društvu. Dobar ste prijatelj i kada nekome treba savet, prvo zove vas. Emotivni ste i novac vam nije na prvom mestu.

Ako ste, pak, odabrali ženu desno, odgovor je tačan, ona je majka deteta, a to se vidi po tome što je okrenuto u njenom smeru. Deca obično traže odobrenje roditelja za sve što rade, pa su zato i tokom igre često okrenuti prema njima.

Vaš odgovor otkriva da ste dobri u obraćanju pažnje na detalje i da znate da se nosite s važnim stvarima u životu. Leva strana mozga vam je aktivna i utiče na logičko razmišljanje. Uvek imate kontrolu nad svojim emocijama, čak i kada je u pitanju donošenje teških odluka. Niste baš otvoreni prema drugim ljudima, ali ste u krugu bliskih ljudi omiljeni, najviše zbog svog humora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar