Ko je najžešći ljubavnik na svetu?

„Tražili smo ga posvuda, ali njega nigde nije bilo. Nije nam palo na pamet da pogledamo u kavez sa ženkama. Kad smo to najzad uradili, pronašli smo ga kako tamo leži potpuno iscrpljen. Pošto smo ga vratili u njegovu kućicu spavao je neprekidno 48 sati“, priča Carol Feehan, vlasnica farme u Velsu, i nastavlja: „Nisam verovala da je tako nešto moguće, ali posle par nedelja videla sam i opipljive rezultate boravka među ženkama – 42 komada sinova i kćeri!“. Pa ko je taj Kazanova, taj super-potentni muškarac?

Njegovo ime je Sooty i on je zamorac koji je uspeo da tokom dve noći vodi ljubav sa 24 ženki. Nekako je našao put do kaveza sa njima i nije se zaustavljao dok nije završio posao do kraja. Pošto je uspeo da postigne ovakav rekord, već pomenuta vlasnica je odlučila da mu otvori i web-sajt i predstavi na mreži najvećeg ljubavnika na svetu. Oko Sooty-ja se, za kratko vreme, podigla velika „prašina“ i postao je vrlo popularan. Čak je uspeo da dospe na japansku televiziju, a uskoro bi trebao da bude i potpisan ugovor koji se tiče njegovog angažmana u reklamama o hrani za kućne ljubimce.

Vlasnica je imala problem šta da radi sa 42 Sooty-jeva potomka i pribojavala se da li će uspeti da pronađe vlasnike ovoj „hordi“ zamoraca. Međutim, zahvaljujući Sooty-jevoj popularnosti, posle objavljivanja oglasa na BBC-ju, čitav „kontigent“ zamoraca je razgrabljen za samo pola sata!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.