U trendu

Ko je T-Babe?

T-Babe je nova pop-zvezda britanske scene, koja je upravo izdala singl „Peter Pumpkineater“, promovišući novi muzički stil za XXI vek – cybo (neka vrsta mešavine R&B-ja i dance muzike).

Nova zvezda najviše voli da nosi Dolce&Gabbana bikini, ima 18 godina i atletski je građena plavuša sa izazovnim glasom. Govori engleski, italijanski i nemački jezik, a trenutno uči i japanski i španski. A uz sve to, još je i virtuelna!

Njeni su „roditelji“ Tessa i Sascha Hartmann, bračni par koji je kompjuterski generisao novu zvezdu i osmislio čitav njen život. T-Babe je, po njihovim rečima, prva britanska virtuelna zvezda, a trenutno snima za diskografsku kuću Glasgow Records.

Upravo na homepage-u ove kompanije možete da, pored muzičara od „krvi i mesa“, vidite i T-Babe, koja stoji „rame uz rame“ sa svojim kolegama. Na stranici T-Babe možete da pročitate njenu detaljnu biografiju, kao i podatke o tome šta voli da nosi, jede, sluša, o čemu razmišlja i koji su joj ciljevi. Posle uspešnog singla, planira da snimi i spot za već pomenutu pesmu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.