Kod kuće je najlepše

Ovih dana sigurno vam se jedna misao mota po glavi: kuda i šta za Novu godinu? Neki su već uplatili neko putovanje u inostranstvo ili kod nas, neki će otići na neku žurku, nekima će doći gosti, dok će neki jednostavno provesti tu novogodišnju noć na ulicama i trgovima. Vi još niste odlučili šta ćete, a vremena je sve manje. Uz to, još želite da nju ili njega obradujete nečim posebnim. Evo jednog originalnog predloga.

Ako ste odlučili da Novu godinu dočekate samo vas dvoje, daleko od tuđih radoznalih očiju, samo napred – i to može da bude nezaboravan doček. Ipak, potrebno je da uredite svoj stan. Naravno, tu je bogato okićena jelka sa raznobojnim poklonima ispod nje. Ako već nemate kamin iz koga će goreti vatra i koji će izgledati zaista romantično, ništa zato. Za romantiku ćete se pobrinuti na drugi način. Tu su i sveće, koje će dati taj ton.

Treba pripremiti i novogodišnju trpezu, ali ako niste baš toliko vični kuvanju i spremanju, budite makar snalažljivi i maštoviti. Valja pribaviti samo nekoliko sitnica; neke grickalice, krekere, premaze i sitne zalogajčiće i voće, ako ste ljubitelji. Jagode sa šlagom i čokoladom mogu da izgledaju zaista senzualno a i ukus im je takav. Svoje mesto na trpezi mora da nađe i nezaobilazni šampanjac u visokim čašama.

Pobrinite se i za posteljinu, u slučaju da se proslava prenese i u spavaću sobu. Crveni saten može da izgleda raskošno i slavljenički. Takođe, stavite i puno jastučića – oni će davati prijatan i topao osećaj. Spremite dobru muziku, poneki film, i to je to – doček može da počne. Uz malo priče, grickanja, poljubaca i poklončića ova novogodišnja noć može zaista da bude nezaboravna. Ima li šta lepše od prvog zajedničkog kupanja u novoj godini? Isprobajte i to!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.