U trendu

Koja od ove tri devojke je bogata: Samo će najinteligentniji znati odgovor

Vreme je da dokažete svoje veštine rešavanja problema i proverite koliko ste dobri u rešavanju mozgalica. Ako želite, možete uključiti i štopericu na telefonu i proverite da li ste u mogućnosti da pronađete odgovor u određenom vremenskom periodu.

Ukrcajte se na zabavno putovanje testiranja sposobnosti svog mozga pomoću raznih zagonetki različitih poteškoća, takmičeći se u svojoj areni znanja i izlazite kao pobednici otkrivajući odgovore. Pitanje je krajnje jednostavno – na ovoj slici vidite tri različite devojke, jedna je sportski obučena, druga nosi majicu i farmerke, a treća se hvali skupocenim vereničkim prstenom. Vaš zadatak je da među njima pronađete onu koja je bogata.

Da bi vam bilo lakše, odgovor je dat na kraju. Sada, pogledajte sliku i dobro se fokusirajte jer na njoj se krije i sam odgovor. Odvojite nekoliko sekundi da pažljivo razmislite. Odgovor bi mogao biti malo izazovan, ali ako možete da identifikujete trik u pitanju, mogli biste ga rešiti za manje od minuta.

Možda je nekima od vas bilo teško. Ali ako otkrijete trik u gornjem pitanju, vaše oči neće videti poteškoću. Jednom pokušajte ponovo sa rešenjem za gornje pitanje ako tek treba da otkrijete pravu bogatašicu. U redu je.. Ako ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite.

Ako ste pronašli detalj koji odaje bogatu devojku, čestitamo, imate savršenu moć zapažanja i vrlo visoki IQ.

A ukoliko se i dalje mučite da shvatite trik ovog pitanja, donosimo vam odgovor u nastavku.

U pitanju je devojka sa kratkom kosom. Iako na sebi nema nikakve šljašteće predmete niti nakit, ako se dobro zagledate, jasno se može videti da joj iz sportske torbe koji nosi viri privezak za Ferarijevim logom što ukazuje da ona vozi ovaj luksuzni automobil i da je zaista bogata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar