U trendu

Koji su vaši prioriteti: Odaberite 1 trougao i saznajte da li ste više okrenuti prijateljima ili svojim ciljevima

Spremite se da saznate nešto novo o sebi

Opustite se i odaberite trougao koji vas najviše privlači. Sad kad ste izabrali trougao, saznajte koji je vaš glavni fokus u životu.

1. trougao

U životu su vam najvažniji prijatelji. U svakoj situaciji ste spremni da im pomognete i da ih podržite.

Uvek pružate rame za plakanje i svi vaši najdraži vas vide kao ljubaznu i veoma snažnu osobu. Ne krivite druge u svom okruženju zbog toga što ne mogu da reše svoje probleme samostalno.

2. trougao

Imate velike ambicije i spremni ste da se borite za svoje snove. Vaš glavni životni prioritet je da sledite svoje želje i ciljeve.

Za vas ne postoje granice i spremni ste da vredno radite na svemu što ste isplanirali. Potpuno ste zadovoljni sobom takvi kakvi jeste, a vaši prijatelji vas prihvataju sa svim greškama.

3. trougao

Za vas je najvažnija samokontrola. Prilično ste samosvesna osoba i ne volite da pokazujete emocije.

Ljude držite na bezbednoj distanci, a svaka osoba koja čak i pomisli da bi mogla da vam bude prijatelj, primorana je da se podvrgne višestrukim proverama poverenja. Ako nekome ne možete da verujete, ne poštujete ga i ne gubite vreme na njega.

4. trougao

Perfekcionista ste i težite uspehu. Želite da vam sve u životu teče mirno, bez problema. Vi ste neverovatno nezavisna osoba koja je navikla da se brine o sebi bez tuđe pomoći.

Takođe ste veoma pažljivi kada je reč o donošenju odluka. U stvari, velike su šanse da ste rođeni u horoskopskom znaku Device, piše Atma.

5. trougao

Vaše glavne vrline su otvorenost, iskrenost i briga, a te osobine cenite i kod drugih ljudi. Ne trpite laži i prevare i trudite se da isključite iz života toksične ljude.

Vaši prijatelji i voljeni vas vide kao „motivatora grupe“. Gotovo svi vas smatraju večnim optimistom.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)