U trendu

Koliko košta Ursulin bikini?

Ni manje ni više, nego 50.000 funti. Barem toliko očekuju organizatori aukcije predmeta iz serijala Džems Bond-filmova, koja će biti održana 14. februara u Londonu. Pomenuti bikini (vidi sliku) je nosila Ursula Andress u filmu Dr No, u kome joj je bio partner, neki kažu, ubedljivo najbolji tumač uloge Agenta 007 – Sean Connery.

Ursula Andress je postala jedan od seks-simbola šezdesetih upravo zahvaljujući ovoj ulozi i sceni u kojoj izlazi iz mora, noseći beli, pamučni bikini. Do ove uloge je dospela zahvaljujući učestvovanju u jednom takmičenju lepotica, gde su je i primetili producenti prvog filma iz Bond-serijala. I tako je imala čast da postane prva Bond-devojka, stekavši i svetsku slavu te, 1962. godine.

Danas Ursula ima 64 godine, a bikini je slučajno pronašla, „talaškajući“ po svom tavanu. Odlučila je da proda svoj beli, pamučni rekvizit za plažu koji joj je doneo sreću. Na aukciji će se, pored njega, pojaviti i drugi predmeti vezani za Bond-serijal, uključujući i potpisane fotografije glumaca i glumica koji su prodefilovali kroz serijal, tumačeći Bond-devojke, zlikovce i kriminalce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar