U trendu

Koliko krugova vidite na slici: Samo 1% ljudi može da odgovori tačno za 7 sekundi

Ova mozgalica će vam pomoći u testiranju vašeg nivoa inteligencije zajedno sa veštinama posmatranja. Ovaj IQ test je zabavan način da saznate svoj kvocijent inteligencije (nepravilno se naziva i koeficijent inteligencije). Dok rešavate ove moždane zagonetke, morate da skenirate problem i dođete do odgovora koristeći veštine logičkog zaključivanja.

Igre za mozak čine jednostavnu zagonetku zanimljivijom, jer se ove zabavne igre rešavaju kreativnim razmišljanjem. Morate razmišljati malo drugačije da biste došli do rešenja jer odgovor neće biti pred vama. Dakle, smislili smo zanimljivu mozgalicu u kojoj morate da uočite broj krugova na slici.

#SundayFunday How many circles do you see? Puzzle courtesy of https://brightside.me#sunday #seva #sevacanada #vision #puzzles #sight

Posted by Seva Canada on Sunday, August 23, 2020

Na gornjoj slici morate da identifikujete ukupan broj krugova. Mozgalica izaziva požnju gledaoca pitanjem „Koliko krugova vidite na slici? (Nije 3)”. Pažljiv um može da identifikuje tačan broj krugova u roku od 7 sekundi.

Mozgalica od vas se zahteva da pažljivo pogledate sliku pre nego što odgovorite na ovu zagonetku jer je odgovor prilično težak. Napominjemo, odgovori na ovu mozgalicu su dati odmah ispod pitanja, pa se uverite da ne skrolujete predaleko i varate!

Rešenje:

U početku ćete možda videti samo 3 kruga na slici. Međutim, ako pažljivo pogledate, na slici je 7 krugova. Osim 3 žuta kruga, u pitanju su i skrivena još 4 kruga.

Radi lakšeg snalaženja, označili smo sve krugove na slici dole:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.