U trendu

Koliko lica vidite na slici? Samo retki pronađu sva 3, a evo šta to govori o vama i onome što tražite u vezi

Ovo umetničko delo pod nazivom „Ivan Grozni ubija svog sina“ moglo bi da pokaže šta vam je najviše privlačno u vezama i kakvim odnosima težite

Optičke iluzije mogu da otkriju mnogo o vama, u zavisnosti od toga šta prvo vidite na slici. Upravo smo jednu takvu iluziju pripremili za vas, a sve što treba da uradite jeste da dobro pogledate ilustraciju.

Većina ljudi na njoj vidi dva čoveka, a samo retki su sposobni da uoče i profil trećeg muškarca.

Oni koji imaju tu mogućnost su vrlo posebni i drugačiji.

Iluziju je napravio ukrajinski umetnik Oleg Šupljak, a ovo zanimljivo umetničko delo ima za cilj da otkrije kakvi ste kao partner.

Šta ste prvo uočili na ilustraciji?

Odgovorite, tako što ćete biti iskreni prema sebi, a onda pogledajte objašnjene.

1. Starca sa bodežom

Ako ste prvo uočili starca sa stisnutom pesnicom koji u ruci drži bodež, vi ste osoba koja voli da dominira  u odnosima. Smatrate da ste rođeni vođa, pa se tako odnosite i prema partneru.

Očekujete od njega“slepu“ poslušnost, a zbog nekih svojih iskustva sa autoritetima iz detinjstva preuzimate na sebe ulogu „glavnog“.

Skloni ste čak i nekim sadističkim ispadima u odnosu sa partnerom. Ne trpite da vam se partner suprotstavi  i da iskazuje drugačije mišljenje, to kod vas neretko ume da  izazove nezadovoljstvo, pa i bes.

Sa takvim stavom vrlo često, kada upoznate, zrelije i svesnije partnere, oni vas brzo napuštaju, bez obzira na sve druge vaše kvalitete.

2. Momka na kolenima

Vi pred onim u koga ste zaljubljeni  bukvalno padate na kolena. Spadate u ljude koji su inferiorni i koji uglavnom traže dominantnog partnera. Vaša inferiornost „ima korene“ u manjku samopouzdanja, koje vučete još iz detinjstva. Spadate u osobe koje ne mogu same, pa često pravite kompromise u vezama na svoju štetu.

Skloni ste da ostajete i u odnosima koji vas „guše“ samo da ne bi imali nekoga pored sebe. Svaki čovek ima određene vrednosti u sebi, pa se fokusirajte na one koje su vaše, kako biste poradili na samopouzdanju i prestali da pravite nekada i vama neprijatne ustupke kojima sebi nanosite štetu.

3. Profil čoveka sa bradom

Najmanji broj onih koji posmatraju ovu ilustraciju, sklon je da uoči i trećeg muškarca na slici, odnosno profil sa bradom. Ako spadate u te srećnike, to o vama govori da ste izbalansirana i zrela ličnost, kada su partnerski odnosni u pitanju.

Vi ste svesni sebe, a radom na svojim manama i vrlinama, postali ste osoba koja zna da balansira u emotivnoj vezi i za koju je imperativ zdrav odnos. Potreban vam je, ako ga već nemate, partner koji će sa vama biti ravnopravan na svim poljima, ali i kome umete da pružite podršku. Spadate u ljude koji vide „dalje“  i osećaju „duboko“, pa ste u stanju da formirate emotivne odnose pune obostranog razumevanja.

Pošto ste dostigli ovaj stadijum ličnog razvoja, sada možete da uživate u ljubavi, zrelim i zdravim emotivnim vazama.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar