U trendu

Komšije Ivanke Tramp: Zauzela ceo parking, cirkus u kraju otkako su se uselili

Susedi Ivanke Tramp, kćerke predsednika SAD, u otmenom delu Vašingtona, kažu da je „cirkus“ u tom kvartu počeo od prvog dana kada se njena porodica uselila u kuću vrednu 5,5 miliona dolara.

Oni navode da Trampovi nisu baš najbolje komšije jer zauzimaju parking na, inače prometnoj ulici i ostavljaju kese sa smećem na ivičnjaku, a najveća zamerka je ogromno prisustvo bezbednosnih agenata, prenosi AP.

Čak i za odlazak na igralište dece Trampove kćerke angažuju se tri kombija.

Komšije Ivanke Tramp, njenog supruga Džereda Kušnera i njihovo troje dece, požalili su se da su trotoari blokirani, da je zajednički parking zauzet i da porodicu „prve kćerke“ niko ne sme da uznemirava čak ni zahtevom da poštuju raspored kupljenja smeća ispred vile.

„Cirkus je od dana kad su se uselili. Potpuno su uništili kraj“, izjavila je za AP Marijeta Robinson koja živi prekoputa porodice Tramp.

Kuću u kvartu Kalorama kupila je u decembru kompanija koja je povezana sa neimenovanim čileanskim milijarderom i ona iznajmljuje kuću Kušneru i Trampovoj koji su se tu uselili odmah nakon inauguracije predsednika Donalda Trampa.

Oni oboje rade u Beloj kući kao savetnici predsednika.

Stanovnici i vlasnici elegantnih porodičnih poseda na oko tri kilometra severno od Bele kuće, navikli su na VIP susede.

Bivši predsednik SAD Barak Obama je sa porodicom tu živi od kada je mu je istekao mandat, a agenti Tajne službe su čitav njihov blok zatvorili za saobraćaj.

Na Kalorami su kuće kupili i direktor „Amazona“ Džef Bezos i državni sekretar SAD Reks Tilerson.

Kako agencija prenosi, portparolka Tajne službe Nikol Mejnor izjavila je da su se zvaničnici službe sastali sa susedima i gradskim vlastima juče i da je tu izneta zabrinutost zbog parkinga i drugih smetnji.

Ona je međutim odbila da priži odgovore na konkretna pitanja o nivou zaštite koji porodica Tramp ima, pozivajući se na politiku agencije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.