U trendu

Košarkaška legenda šokirala svet: Zemlja je ravna ploča, imam i dokaze

Šekil O`Nil je uveren da je Zemlja ravna ploča. Košarkaška superzvezda koja je više nego jednom obišla svet, a poseduje i doktorat floridskog Univerziteta, šokirao je svoje fanove otkrićem kako smatra da je Zemlja ravna i da za to ima nekoliko „dokaza“.

Izlaganje Doktora O`Nila samo je nastavak javne rasprave o toj teoriji nakon što su i neke druge sportske zvezde iznenadile svet svojim razmišljanjima o toj temi. Zvezda Klivlenda Kajri Irving, igrač Denver Nagetsa Vilson Čandler i Drejmond Grin iz Golden Stejta su podržali teoriju da je zemlja ravna ploča. Zbog ludih izjava popularnih košarkaša reagovao je i Adam Silver, jedan od čelnika NBA lige, rekavši kako on veruje da zemlja okrugla.

Doprinos O`Nila ovoj temi bio je neprocenjiv.

„Istina je. Zemlja je ravna. Jeste. Slušajte, postoje tri načina kontrolisanja uma – onim što čitate, što vidite i što čujete. U školi nas uče da je Kolumbo otkrio Ameriku. Ali kad je došao tamo, već su tamo bili ljudi tamnije kože koji su pušili lule mira. Šta vam to govori? Kolumbo nije otkrio Ameriku. Slušajte, vozim se od obale do obale (Amerike), meni to izgleda ravno. Samo kažem. Vozim se od Floride do Kalifornije redovno, sve je ravno. Ne idem gore-dole pod uglom od 360 stepeni i sve te stvari oko gravitacije. Jeste li pogledali van Atlante i videli sve te zgrade? Želite da mi kažete da je Kina ispod nas? Kina je ispod nas? Nije! Svet je ravan“, poručio je O`Nil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.