U trendu

Krokodili nisu za jahanje

Jedan čovek ima sreće što je uopšte ostao živ nakon pokušaja da jaše ni manje ni više nego krokodila!
Ovaj Australijanac pretrpeo je samo ujed za desnu nogu pošto je probao da jaše Fetsa, pet metara dugačkog krokodila. Izgleda da nekim ljudima stvarno svašta pada na pamet.
Predstavnici policije kažu da je taj čovek izbačen iz jedne kafane u gradu Brum, koji se nalazi na severnoj obali Australije. Na internet sajtu Perth Now navedeno je da je on rekao policajcima da je uspeo da uđe u Fetsov ograđen prostor nakon što je poželeo da pomazi životinju.
"Nameravao je da sedi na njegovim leđima. Izgleda da se krokodil s tim nije složio i malo ga je zavrteo i ugrizao ga za desnu nogu", izjavio je australijskim novinama "Australian Associated Press" policijski narednik Rodžer Hejns. "Iz nekog nepoznatog razloga, krokodil ga je pustio i on je nekako uspeo da se popne uz ogradu i izađe iz parka".
Malkom Daglas, vlasnik parka, kaže da je hladno vreme učinilo 800 kilograma teškog Fetsa tromim. Verovatno je to razlog zašto je ovaj čovek uspeo da mu pobegne. Na svu sreću!
Narednik Rodžer Hejns dodaje da je ovaj avanturista zadobio veoma neugodne rane na nozi i da je zadržan u bolnici. I sam Hejns potvrđuje da je čovek imao veliku sreću što je preživeo napad krokodila.
"Niko ko je pri zdravoj pameti ne bi probao da sedne na pet metara dugog krokodila", dodaje Hejns.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.