U trendu

Kugle vas odaju

Kada sledeći put pozovete nekoga na sladoled, obratite pažnju na ukuse koje će izabrati. Oni vam mogu otkriti da li je reč o strastvenoj, romantičnoj ili opreznoj osobi. Istraživanja britanskih naučnika pokazala su da, pored toga što može biti poučna, degustacija ledenih slatkih kuglica može u vašim mozgovima izazvati i gotovo trenutni osećaj sreće.
Mislite da je on ili ona baš prava osoba za vas? Ono što sigurno niste znali jeste to da izbor ukusa sladoleda otkriva sve. Dok zajedno uživate u omiljenom letnjem desertu, saznajte da li preko puta sedi vaša srodna duša.
Vanila je najpopularniji ukus sladoleda na svetu. Ukus vanile privlači romantične, senzibilne i spontane duše. U ljubavi se potpuno predaju i uživaju u svakom trenutku. Ponekad im je teško reći „ne“, čak i kada bi trebalo. Najviše im odgovaraju drugi ljubitelji vanile.
Čokolada je, posle vanile, druga na lestvici najpopularnijih ukusa sladoleda. Nju vole strastveni i šarmantni zavodnici skloni koketiranju i flertu. Uvek su u potrazi za novim uzbuđenjima, jer ne podnose dosadu. Ljubav će pronaći među obožavaocima karamele ili banane.
Jagoda otkriva iskrene i pouzdane, pomalo oprezne, ali mazne ljubavnike. Najbolje će se osećati u društvu limuna.
Ljubiteljima lešnika nije do ljubavnih igrica, oni traže ozbiljnu vezu. Najviše šanse će imati kod pistaća i malage.
Ljubitelji banane su prave slatkice, nežni i simpatični. Tragaju za idealnim partnerom, koji se možda krije među limunom ili čokoladom.
Obožavaoci pistaća su uvek za akciju, vole društvo i spremni su da pomognu kad god zatreba. Ko ih takve ne bi voleo? Njima najviše odgovaraju lešnikoljupci.
Ljubitelji straćatele imaju razvijen osećaj empatije i lako razumeju partnera. Međutim, to isto očekuju i od druge strane. Odgovaraju im limun i višnja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.