U trendu

Kupanje u čokoladi zdravije od kupanja u blatu?

Hotel Hershey u Pensilvaniji, SAD, je otvoren na jednoj farmi pre tri meseca i već ima kultni status među ženama koje su opsednute svojim izgledom, zdravljem i lepotom. Vlasnica zadovoljno trlja ruke, uspeh je bio munjevit, a tajna leži u – čokoladnim kupkama!

Kažu da je to novi trend u očuvanju lepote i zdravlja, a mnogo je bogatih lepotica (i onih drugih) koje upražnjavaju ovaj tretman. Recept je otprilike ovakav: kada + topla voda + 30 grama kakaa + 70 grama mleka u prahu. Sve se to muti dok se ne dobije bogata pena. A zatim se u to legne i opusti. To je osnovna verzija i košta 45 dolara za 25 minuta.

„Napredni“ paket usluga uključuje trosatno umakanje u kupki koja sadrži (kao) neke bolje vrste čokolade i kakaa, zatim nešto što se zove čokoladni body wrapping + fine čokoladice pokraj kade koje se jedu. Sve to za 250 dolara.

Specijalna ponuda: Chocolate Mud Therapy. Koktel od vode, ekstrakta mahovine i vruće čokolade se ubrizgava u telo na šest mesta (ostaje tajna koja su to mesta, ali možemo da pretpostavimo). Vlasnica kojoj jako dobro ide tvrdi je posle ovoga koža mekana i zategnuta, osoba preporođena i oslobođena stresa, sretna i blažena. I još poručuje: „Zaboravite na blato i mirišljave kupke, zaboravite na kreme i krastavce. Koži treba čokolada!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.