U trendu

Kupili su ukletu kuću iz čuvenog horora, ono što im se dešava LEDI KRV U ŽILAMA (video, foto)

Dan danas me preplavi strah kad se toga setim, kaže stručnjak za paranormalno koji je učestvovao u snimanju filma

Film Prizivanje zla (Conjuring) snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o porodici Peron, koja je živela u toj kući sedamdesetih godina prošlog veka i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorejn i Eda Vorena.

Lorejn je nakon smrti supruga Eda učestvovala u snimanju filma kao savetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet.

Andrea Peron, najstarija od pet Peronovih ćerki koje su živele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živeli zli duhovi. U intervjuu za USA Today, Lorejn Voren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harisvilu, uključujući i seansu koju su izveli.

„Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako neverovatno zastrašujuće. Dan danas me preplavi strah kad se toga setim“, izjavila je Lorejn.

„Mislila sam da ću se onesvestiti. Moja majka je počela da govori jezikom koji nije s ovog sveta, glasom koji nije bio njen. Njena stolica je levitirala i bačena je preko sobe“, ispričala je Andrea.

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.

„Videli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da neko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa“, rekao je Kori Hejnzen, koji je zajedno sa suprugom Dženifer kupio kuću.

„Celo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo“, istakla je Dženifer.

Par planira da otvori svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju da sačuvaju dom kakav je i bio, kao i priču o „Prizivanju zla“ koja s njom dolazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.