Kutija umesto maske

Kradljivac koji je ukrao cigarete iz jedne samoposluge nosio je kartonsku kutiju od piva kao masku! Zaista neverovatno!
Ova priča nam dolazi iz grada Linkoln, u Nebraski, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Policija u Nebraski raspisala je poternicu za čovekom koji je ukrao cigarete skrivajući pri tom svoje lice u kartonskoj kutiji za pivo.
Kapetan grada Linkolna, Bob Kavamoto, izjavio je da je čovek ušetao u jednu samoposlugu iz lanca prodavnica pod nazivom "Kwik Shop" noseći praznu kutiju piva na svojoj glavi kao masku. A takva maska, priznaćete, nije baš uobičajena.
Bob Kavamoto kaže da je ovaj čovek takođe obmotao nešto oko jedne ruke nagoveštavajući prodavcima u samoposluzi da je naoružan. Međutim, on nije i pokazao oružje. Da li ga je zaista onda i imao, postavlja se pitanje.
Predstavnici policije navode da je ovaj čudni bandit izašao iz samoposluge sa čak devet pakovanja cigareta, što vredi skoro pedeset dolara. Izgleda da je neobična maska upalila!
Predstavnici policije nisu odmah odgovorili na pitanja znatiželjnih novinara koji tragali za detaljima. Po tvrdnjama novinara, nisu to učinili ni narednog dana.
A da li će policija iz Nebraske uspeti da uhvati ovog "kradljivca iz kartonske kutije" – ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.