U trendu

Ledeni dvorac

Dvorac napravljen od snega i leda postao je prava scenografija za romantičnu prosidbu.
Jedan čovek iz grada Parme, u državi Ohajo, Sjedinjene Američke Države, napravio je pravi ledeni ambijent iz bajke o Ledenoj kraljici. Sve to mu je poslužilo kao savršeni romantični ambijent za nezaboravnu bračnu ponudu. Naime, on je napravio dvorac od snega i leda samo za svoju devojku. Izgleda da romantičari još postoje!
Rajan Knotek je ispričao da je želeo da postavi sudbonosno pitanje svojoj devojci, Kristini Lambardo, na način koji će stvoriti jedinstvenu priču. Koristeći ledene blokove od snega, Rajan Knotek je napravio jednu sobu, jednu bajkovitu palatu, na čijem krovu se nalaze kule. A ceo ovaj dvorac izgradio je u predgrađu grada Klivlenda, pod nazivom Parma, gde njih dvoje i žive.
U unutrašnjosti ovog dvorca Rajan je postavio sveće, latice ruža, vino i malu prenosivu grejalicu kako bi prostoriju malo zagrejao.
Čini se da je romantična atmosfera upalila i zagrejala Kristinino srce, pošto je ona prihvatila Rajanovu bračnu ponudu!
Kao što ste i sami videli iz ove priče, ipak se isplati biti pomalo romantičar. A možda vam je ova priča dala neku ideju kako da na neobičan način zaprosite svoju devojku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar