Lepa i „opasna“ na slavnog tatu (video)

Sa slavnim ocem glumila je u nekoliko njegovih filmova, ali 25-godišnja kćerka Žan-Kloda Van Dama uglavnom se držala dalje od medijske pažnje. Bjanka je sada progovorila o svom životu i odnosu sa tatom za britanske medije – i čini se da je nasledila slavne borilačke gene.

Bjankina majka je bivša bodibilderka Gledis Portuges, a i ona sama se godinama bavi sportom, borilačkim sportovima i glumom. Iako su je, kako sama kaže, borilačke veštine „nervirale“, sanjala je o nastupu na Olimpijadi, ali povreda je sprečila da taj san i ostvari. Umesto toga, okrenula se glumi.

„Ne želim da budem senka sopstvenog oca. To je ono što često budu deca slavnih roditelja, ali ja se radije borim sama. Ne volim da idem lakšim putem, idem na audicije i ne predstavljam se tatinim prezimenom. Ponekad mi ljudi prilaze i govore mi kako se dive mom ocu. To je lepo, ali kakve to zapravo ima veze sa mnom?“, kaže Bjanka, dodajući da je kao dete bila vrlo sramežljiva i imala je tek nekoliko prijatelja.

Uz glumu, danas ipak promoviše i sportski način života.

„Želim devojčicama da pokažem da istovremeno možete da budete snažni, mišićavi i ženstveni. Da možete kao dama da sedite u večernjoj haljini u restoranu, a zatim stati u ring i pošteno namlatiti nekoga, a da ostanete ženstveni. Moj otac je mojoj generaciji predstavio borilačke veštine, a ja želim da nastavim njegovim koracima“, zaključila je Bjanka.

S tatom je tokom odrastanja često imala turbulentan odnos, ali sada je, kaže, sve u redu.

„Često se čujemo i družimo, ali ne idemo na kafe i ne filozofiramo o smislu života. Radije odemo u teretanu i mlatimo po vreći“, kaže kćerka Van Dama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.