Lindzi Lohan izazvala haos na društvenim mrežama

Lindzi Lohan je izvela pravi haos na društvenim mrežama kada je objavila niz fotografija na kojima je njen verenik u noćnom provodu.

Lindzi mu je u opisu poručila: “I ja sam bila takva sa 23. To su glupa vremena, sve se menja kada napuniš 26 ili 27. Hvala ti što nisi došao kući večeras. Slava menja ljude”. U sledećoj objavi ga je optužila da je vara sa Dašom Paševkinom, njenom donedavnom prijateljicom, koju je nazvala “ruskom kurvom”.

Kada se malo smirila, objavila je i video na Snepčatu u kojem moli verenika da joj oprosti i da se vrati kući. Sve je objave ubrzo izbrisala, a kada su joj sve lađe potonule odlučila je na Tviteru da objavi da je trudna. Objavila je link na njen film “Porođajni bolovi” i napisala: “Trudna sam”.

Ubrzo nakon cele drame na internetu, njen verenik se vratio kući pa je nastala nova drama. Britanski mediji pišu da je glumica u jednom trenutku počela da viče da verenik pokušava da je ubije. “Pomozite mi. Upravo je pokušao da me zadavi i ubije”, vikala je navodno histerična glumica.

Šta se događa u vezi problematične 30-godišnjakinje i ruskog milione Egora Tarabasova i kako će to se završiti, ostaje da se vidi.

He wore black and I wore white…. ???⚓️ I guess #art is whatever you make of it.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Ostavite komentar