Ljubav jača od razlike u godinama i u Holivudu

Holivud je mesto gde su sve ljubavne kombinacije moguće. U filmskoj meki brakovi i veze imaju rok trajanja i većina ne opstaje dugo. Ima i parova za koje su se svi kladili kako će brzo prekinuti zbog velike razlike u godinama, a oni su i dalje zajedno.

Jedan od tih parova je Ketrin Zeta-Džons (47) i Majkl Daglas (72). Upoznali su se 1998., kad je njoj bilo 29, a njemu 54 godine. Razlika od 25 godina nije ih sprečila da se venčaju. Dobili su sina Dilana i kćer Karis. Pre šest godina Majkl je dobio rak jezika, a Ketrin je pala u depresiju. 2013. odlučili su da žive odvojeno, ali nije dugo potrajalo. Vratili su se jedno drugom i Majkl je izjavio kako su jači nego ikada.

Glumci Anet Bening (58) i Voren Biti (79) takođe se ubrajaju među one čija razlika u godinama premašuje 20. Dugo je Vorena pratio glas plejboja, ali sve se promenilo kada je 1991. upoznao 21 godinu mlađu Anet. Venčali su se nakon godinu dana i od tada su zajedno, a imaju i četvoro dece.

Harison Ford (74) bio je oženjen dvaput pre nego što je 2002. na dodeli nagrada Zlatni globus upoznao Kalistu Flokhart (52). Bila je to ljubav na prvi pogled. Par se venčao 2010. i odgaja Kalistinog usvojenog sina Lijama.

Jedna od najskandaloznijih veza je ona reditelja Vudija Alena (81) i Sun-Ji Previn (46). Kad su počeli da se viđaju početkom 1990-ih, Vudi je bio u vezi sa Mijom Farou koja je usvojila Sun-Ji. Vudi je živeo u stanu prekoputa Mijinog u Njujorku i jednoga dana Mia je našla golišave fotografije svoje kćerke u njegovom domu. Sun-Ji tada je imala 21 godinu. Sledio je prekid prepun optužbi, a Sun-Ji preselila se 35 godina starijem Vudiju za koga se udala 1997. Njih dvoje su usvojili dvoje dece i još su zajedno.

Džejson Statam (49) i Rozi Hantington-Vitli (29) iza sebe nemaju skandala, ali ih nazivaju lepoticom i zveri. Malo je ko verovao da će ostati u vezi jer je Rozin otac aristokratskog porekkla sa kraljevskim vezama.

– Čini mi se kao da pre njega i nisam bila u vezi – rekla je britanska lepotica o vezi sa glumcem koji se proslavio mačo imidžom, prenosi portal Večernji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.