U trendu

Ljubav je u vazduhu

Romantične destinacije su sinonim za zaljubljenost, radost, ljubav i sreću.
Prva na listi mesta za zaljubljivanje je Venecija. Ona je jednostavno neizbežna. Jedinstvena je po arhitekturi, istoriji, romantičnom okruženju i Velikom kanalu. Provozajte se gondolom, prošetajte se kraj crkve Santa Maria della Salute, idite u večernju šetnju do Trga svetog Marka i na romantičnu večeru u nekom od manjih restorana s opuštenom i intimnom atmosferom. Sve to može da stvori savršen ambijent samo za vas.
Pariz, grad ljubavi, čini se idealnim mestom za beg od svakodnevice. Pariz i emocije idu ruku pod ruku i nigde atmosfera nije tako ispunjena energijom koja vas inspiriše da činite najluđe stvari za osobu koju volite. Provedite dan u Diznilendu i uživajte u avanturama u zabavnom parku. Ako ste više zainteresovani za šetnju nego za akciju, prošetajte se pokraj Sene, uživajte u arhitekturi i predahnite u nekom od kafea. Odšetajte do Monmartra i kod nekog od uličnih slikara napravite zajednički portret koji će vas podsećati na jednu zimu i divan februarski dan.
Inspiraciju za savršenu romantičnu destinaciju možete da potražite i u sledećim gradovima: Kazablanci, Njujorku, Veroni, Kairu, Rimu, Salcburgu. Ili pronađite neko romantično ostrvo. Nepregledne kilometarske bele plaže, smaragdnozeleno more, nebrojene lagune koje okružuju ostrvo, jedinstvena flora i fauna i pogled koji se gubi u daljini. Dve ležaljke, koktel i vi. Listi egzotičnih romantičnih destinacija možete dodati i Sejšele, Dominikansku Republiku, Maldive, Bahame, Mombasu, Bali ili ostrvo Bora-Bora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar