Ljubav koja nema granice (foto)

Ljubav se dogodila između male devojčice i njenog sada službenog očuha i to praktično od prvog dana kada su se on i njena majka Karisa Smit upoznali. Devojčica je tada imala samo 9 meseci.

„Ona zna da joj on nije pravi otac, barem ne u biološkom smislu, ali po svemu ostalom, ona je postala prava „tatina curica“ i to im niko ne može osporiti. I zato ne forsiram niti sam ikada forsirala da ga zove imenom ili očuhom, on je postao njen pravi otac.

Ljubav među njima planula je gotovo odmah i od prvog dana njih su dvoje kao prst i nokat. Kada ona plače, on je tu, kada ga ona zove, on je tu za nju. Doduše, ponekad ga službeno nema i po 14 dana i onda se dogodi ovo. Nakon 14 dana stigao je, i prvi kome je došao je njegova mala devojčica koja će uskoro postati i službeno njegova kćerka. To je ljubav koja nema granice i koja je ovako iskreno velika, često veća i od one ljubavi povezane krvnim srodstvom.“, napisala je mama Karisa na stranici Love What Matters.

"They aren't related by blood, but they are daddy and daughter. My husband goes above and beyond to take care of her as…

Gepostet von Love What Matters am Dienstag, 15. November 2016

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.