U trendu

Ljubitelj puževa

Čak 43 puža nalaze se na njegovom licu! Tako jedan dečak pokušava da obori svetski rekord.
Ova vest možda i nije baš po svačijem ukusu, a dolazi nam iz Solt Lejk Sitija, u Sjedinjenim Američkim Držvama.
Ako niste ljubitelj specijaliteta od puževa, nemojte se obazirati na to, ali jedan dečak iz američke države Juta pokušava da se upiše u slavnu knjigu rekorda tako što će svoje lice prekriti živim puževima.
Jedanaestogodišnji Fin Keler iz Sandija "dozvolio" je da mu stave 43 primerka ovih klizavih mekušaca na lice. A razlog svemu tome je to što on želi da predstavnici Ginisovih svetskih rekorda verifikuju ovaj njegov napor.
Zvanični veb-sajt Ginisovih svetskih rekorda kaže da je svetski rekord u kategoriji stavljanja puževa na lice postavljen 2007, i da on iznosi deset sekundi.
Fin Keler je tri puta pokušao da obori taj rekord. Dok je sedeo zavaljen u naslonjaču, puževi sakupljeni iz komšijskih bašta pažljivo su stavljeni na njegovo lice. Oni koji su preostali na njegovom licu nakon deset sekundi su prebrojani i uzeti u obzir prilikom ocenjivanja.
Porodica Fina Kelera sada šalje izjave svedoka, video i druge medijske izveštaje Ginisovim svetskim rekordima. A nama ostaje samo da vidimo da li će oni proceniti da Fin Keler ulazi u knjigu zvaničnih rekorda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar