Ljudi na Google Earthu uočili neobičan ulaz: „To je znak da vanzemaljci dolaze“ (foto)

Drevna vrata uočena u Grand kanjonu pomoću Google Eartha uverila su teoretičare zavere da je to znak da su vanzemaljci stvarni.

Oko 250 milja istočno od Las Vegasa, u Grand kanjonu, nalazi se tajanstveno mesto koje izgleda previše dobro dizajnirano da bi bilo prirodna stena. Na prvi pogled prilično je dobro skriven među stenama, senkama i šipražjem Velikog kanjona, ali kad ga jednom uočite, nemoguće ga je zanemariti.

Što se tiče toga šta se krije ispod tajanstvenih vrata za sada možemo samo da se dobro zabavimo nagađajući.

Bili su oduševljeni

Pisac Bred Olsen rekao je da je bio ‘oduševljen’ kad ga je video, dok su mnogi teoretičari zavere ubeđeni da je to znak da vanzemaljci neće doći s neba, već duboko ispod zemlje. Međutim, neki od njih misle da drevna vrata izgledaju više kao staroegipatski nego vanzemaljci, i možete videti šta misle, iako su na kraju dana vrata ipak vrata.

Nije kao kod teoretičara zavere da izmišljaju stvari ili imaju neke lude ideje, tako da je jasno da je ovo delo vanzemaljaca koji su upravljali drevnim Egiptom, a piramide su bile njihovi svemirski brodovi. Ako su vanzemaljci stvarni, goruće pitanje mora biti zašto nas još nisu posetili, naročito jer smo tako cool i zabavni.

Zašto nas nisu posetili?

Prema timu naučnika koji je radio na ovom problemu, to je zato što vrsta koja je dovoljno napredna da leti svemirom i poseti Zemlju verovatno ima toliko problema s kojima jednostavno nema vremena.

Dr. Majkl Wong i dr. Stjuart Bartlett sugeriraju da se vanzemaljske civilizacije koje su dovoljno napredne da nas pronađu verovatno bore s krizama poput potrošnje energije i prenaseljenosti, što koči inovacije.

Drugi naučnici sugerisali da nismo tako cool kao što mislimo da jesmo, a možda je razlog zašto nas vanzemaljci ne posećuju taj što oni to ne žele. Neki su čak sugerisali da bi otkrivanje nitratnog-oksida, takođe poznatog kao gas za smejanje, moglo da bude znak života na drugim svetovima jer ga stvaraju živa bića.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.