U trendu

Mačka kao tenk

Debela njudžerzijska mačka nađena je napuštena. I to je vest!
Neverovatnih 20 kilograma teška mačka pronađena je kako tumara ulicama Nju Džerzija. Nju je napustila žena koja je rekla da je izgubila svoj dom – izjavili su zvaničnici skloništa za životinje.
Čim je pronađena, postala je lokalna medijska senzacija. Tako su joj i nadenuli ime – Ogromna princeza. Ipak, ona je u stvari on, to jest mačka je zapravo mačak. I njegovo pravo ime je Puder, ali ko još može odoleti tolikoj medijskoj popularnosti.
Dženifer Anderč, direktorka okružnog skloništa za životinje, izjavila je za lokalne medije da je vlasnica mačke ipak istupila i opisla poreklo i život ove životinje.
Anderč je takođe izjavila da je primila na hiljade poziva ljudi koji su želeli da usvoje Pudera.
Mačka koja je za tako kratko vreme već postala slavna ličnost imala je i svoj televizijski debi. Naime, Puder se lično pojavio u popularnom televizijskom šou "Uživo sa Regis i Keli". Veterinar, takođe učesnik ovog šou-programa, pregledao je mačku i onda je i zaista potvrdio da je u pitanju mačak.
Najveća težina jedne mačke koja je ikada zabeležena bila je oko 21 kilogram. Bila je to mačka koja je živela u dalekoj Australiji i uginula osamdesetih godina prošlog veka. Izgleda da je ova mačka držala i Ginisov svetski rekord u težini mačaka. Od tada su, međutim, čelnici organizacije Ginisovih svetskih rekorda odlučili da izbace ovu kategoriju iz daljeg takmičenja, i to iz straha da vlasnici mačaka ne naškode svojim kućnim ljubimcima u nameri da obore svetski rekord u težini mačaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.