Madonin koncert na Internetu

Madona se sa engleskom koncertnom publikom nije srela čitavih sedam godina, tako da je njen koncert koji će se održati u dvorani londonske „Brixton Academy“ izazvao izuzetno interesovanje medija i obožavalaca. Nažalost, samo će 3.500 ljudi imati privilegiju da je vidi uživo 28. novembra, jer upravo je toliki kapacitet dvorane u kojoj će nastupati.

Ali ako ne može uživo, može online. Naravno, na Internetu i to na adresi http://www.msn.co.uk/homepage.asp, 28. novembra, tačno u 20:00. Na taj način će eksluzivni koncert imati priliku da prate milioni širom sveta.

Posle izdavanja albuma „Music“ ovo je Madonin tek drugi koncert, ako koncertom uopšte može da se nazove polusatni nastup u njujorškom „Roseland Ballrom“. „Ovu pesmu posvećuje Britney“, izjavila je ona na početku ovog nastupa, obučena u crni country-kostim ispod koga se videla majca sa natpisom „Britney Spears“. Ipak je samo mali deo publike mogao da je tada vidi uživo. Šačica radio-slušalaca koji su izvukli karte u nagradnoj igri i Madonini prijatelji kao što su Gwyneth Paltrow, Rosie O“Donnell i Donatelle Versace.

Budući da već cela generacija Madoninih fanova nije imala priliku da je vidi uživo, koncert u Londonu i prenos preko Interneta su jedinstvena prilika. Šou će 28. novembra otvoriti Richard Ashcroft, bivši pevač grupe Verve, i škotski bend Texas, a u pauzama između izvođača će „uskakati“ i Liam Howlett iz Prodigy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.